Inte här men där

När vi började blogga våren 2004 var vi precis några år över 20 hade börjat första jobbet och vi började nosa på vuxenlivet. Inte visste vi då vart bloggandet skulle ta oss. Vi har så sjukt många minnen från bloggåren. Bloggkompisar vi mött, gratis-öl-event vi gått på och fester dansat loss på. Men också allt annat vi gjort på grund av bloggen som skriva för Göteborgs Posten, styla modereportage och designa en kollektion. Vi har vuxit upp med bloggen. Här har vi skrivit om mode fram för allt men också livets upp och nedgångar och tonsatt allt med musiktips.

Det händer fortfarande att en av er fina läsare (fd läsare) kommer fram och säger att du känner igen oss. Rodnar alltid lite då.

Varför skriver vi inte mer här? I alla fall för oss så finns inte riktigt tiden längre. Med barn, heltidsjobb, hem och liv så får man liksom välja vad man vill lägga sin fritid/egentid på och då blev bloggen liksom inte prioriterad. Är det så mycket 2019 att blogga förresten? Kanske lite retro-känsla..

Fick lite dåligt samvete att vi bara slutade. Bara försvann. Eller nej vi försvann inte. Vi är väldigt aktiva på andra sociala plattformar. Tex så får man se oehört goa bilder på Emma och hennes dotter Daphne på Instagram: @luckyem och är man sugen på att se på Idas senaste dagens outfit eller bilder från en mysig skogsvandring med familjen så hittar ni Ida här: @Missidaa

Kanske blir det blogg igen. Kanske blir det något annat. Men det finns ju några års blogg-arkiv att gotta sig i om man är sugen.

<3

Puss och kram / Ida & Emma

Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.