Rainbow cupcakes – jag har bakat

Rätt ofta tittar jag på program där folk bakar och blir mer kaksugen för varje avsnitt. Senaste tiden har jag klämt hela säsongen av senaste Hela England Bakar, alla avsnitt av Zumbos Just Dessert på Netflix och dessutom Hela Sverige bakar på fyran. Men efter allt detta tittande så har jag fått ett stort behov att äta kakor men också ett stort behov av att baka. Men med en liten tremånaders bebis som hellre är i mammas famn än någon annanstans har det varit rätt svårt. Men i helgen så fick jag avlastning av Jacob så jag kunde ge mig på Rainbow cupcakes. Eller i alla fall blev det vanilj cupcakes med regnbågsfärgad buttercream.

Jag spenderade halva veckan med att memorera in de bästa teknikerna för att göra cupcakes och buttercream samt olika tekniker för att spritsa. Så här blev resultatet.

Vill du också prova på så visar underbara Jemma Cupcakes här hur man gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.