Sneakers, kicks och gympaskor | sneakers

Efter en snabb inventering av min skosamling insåg jag att förra årets ljusa sneakers var slitna och dags att pensioneras. Plötsligt hade jag en rimlig orsak till att köpa ett par nya sneakers. Tanken var att hitta ett par kritvita eftersom jag egentligen hatar skor som ser ut att vara vita men som sen är beiga. Men trots att de inte är kritvita blev jag väldigt förtjust i dessa Adidas Originals Tubular Invader. Förutom att de är snygga så är de väldigt sköna vilket är viktigt för mig som går mycket i sneakers. Nu är bara frågan hur jag ska hålla dem någorlunda rena resten av säsongen…

Fashionnerds_adidastubularinvader

Puss och kram // Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.