Ã…terhämtnings helg

Trötta och utmattade i kroppen och i själen efter flera veckors skapande och heltidsjobb var planen att ta det lungt i helgen. Ja, lungt på modenördarnas vis.

Fredags kvällen spenderades på Emmas soffa med godis och ett par garnnystan var. Vi fick för oss att sticka lite och som två tanter på syjunta satt vi halvsovandes och spande in årets idoldeltagare.

Lördagen bjöd på solsken och vi motionerade runt i stadens butiker tills vi tröttnade och gick hem. På kvällen dracks det lite vin och sen drog vi till Rockborgen för att lyssna på Florence Valentin. Sprudlande glad Love med band (inklusive blåssektion, borde inte alla band ha en blåssektion) bjöd på The Clash doftande pop inför 40 glada tonåringar och oss två modenördar. Måste berömma bandet för energin på scen trots den dåliga uppslutningen. Fast med två modenördar med vin i kroppen och dans i benen i publiken blir det väl alltid liv i luckan.

Söndagen var stora städ och tvättdagen. Rätt tråkigt men det är väl så en söndag ska vara. Det blev ett par timmars stickande framför tv:n och sen somnade vi båda gott till tvns dova ljud.