Bokmässan – kokbok, serier och lite prat

Dags att äntligen besöka Bokmässan och känna pulsen (aka trängseln), heja på Stockholmare och köpa en och annan bok jag inte kommer hinna läsa. Sitter och sippar på mitt morgonkaffe och går igenom programmet, kartan och utställare för att planera lite för besöket eftersom jag lite gillar att planera (vuxenpoängen trillar in). Det kommer bli lite böcker, serier och lite prat alltså lyssna på prat. Sen hoppas jag dyka på en och annan kompis och dricka ett glas vin om det bjuds på.

En bok som jag gärna skulle vilja hitta är Jenny Mustrards veganska kokbok New Vegan. Sen tänker jag självklart titta till Galagos monter. Jag behöver en ny kalender och så se om det är några nya serier som intresserar mig. Serietidnings delen på bokmässan är lite av ett favoritställe för mig. Sen är jag jättepepp på att läsa Mats Strandbergs nya bok Färjan. Mats Strandberg är en av författarna bakom Cirkeln (stort fan) och denna nya bok som han skrivit är en skräckis får se om jag vågar läsa. Sen ska jag nog svänga förbi lite tidningsmontrar som BANG de brukar bjuda på bra samtal och bra tidningar såklart. Blir man fikasugen brukar Svd ha gratis kaffe (tips).

Dags att slänga på sig en snygg kultur-outfit och dra med sig snubben in i smeten!
Visst ses vi på Bokmässan? Vad ska ni köpa?

IdaBokmassan_fashionnerds

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.