Brooklyn Ha Ha

Igår, det vill säga i onsdags var vi och kollade Stand Up igen. Det var Brooklyn Brewery och Auktionsverket Kulturarena som stod för skratt och öl, precis det vi gillar. Väldigt hipstertätt vilket var en publik man inte såg så mycket av på stand up-klubbar för några år sen. Lite sådär att folk tyckte vi var lite konstiga som gick på sånt där. Det är i alla fall bra att även “cool-kids” har hittat till stand upscenen!

Klubben kallas Brooklyn Ha ha och kvällens komiker vägleddes av David Sundin, känd från mellanakterna i Mello, Alla Mina Kamrater och Spermaharen (googla kids om ni missat). På scen stod även göteborgsbaserade Oscar Nilsson som gjorde ett galet bra gig! Hurra. Vi fick även lyssna på Anneli Abrahamsson och Tina Bergérus och som avslutningsnummer Yemi Afolabi. Som extranummer körde även trion The Oneliners, David Sundin, Johan Hurtig och Jonas Strandberg. De körde, ja bara oneliners, det var hiskligt kul. De ska köra show på Lunds Comedy Festival. Detta kan ni läsa mer om tex HÄR.

 

FashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_AuktionsverketFashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_Emma

Ballonger i taket i den fina lokalen. Emma som precis kommit hem från London flexade sin nya tröja med TLC-tryck. Sen fick Ida presenter från London- smink och mode!

FashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_mingelFashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_Ida

Dricka öl och mingla bland ballonger är ju något man gillar väldigt mycket.

FashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_DavidSundinFashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_TheOneliners

David Sundin är cirka 4 äpplen hög. Vilket är lagom tycker vi som själva är ungefär 3 äpplen höga.
Knatte, Fjatte och Tjatte.. vi menar the OneLiners var välklädda!

FashionNerds_BrooklynHaHa_Gbg_YemiAfolabi

Precis här skämtar Yemi Afolabi om att besöka sina svärföräldrar för första gången. Något om en skiftnyckel och kulturkrockar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.