Emma diskuterar


Frukost på jobbet, och min anslagstavla med snygga karlar och jag 🙂

Jag har tänkt en del på det här med håret och frisyrer . Just nu så tänker jag låta mitt hår växa ut, men främst för att få betänketid. Jag har inte bestämt mig om jag kanske vill ha långt hår eller bara göra något mer drastiskt och klippa det kort i någon slags knasfrisyr. Det diskuteras en del om den korta frisyren på modebloggarna. Många hyllar den men få har den. När Ida bestämde sig för att låta hennes långa falla fick vi en del lustiga kommentarer på bloggen. Till exempel att tjejer ska ha långt hår och inte kort. Ok så det betyder att vi inte kan vara kvinnliga när vi har kort hår eller? Vem bestämmer vad som är kvinnligt eller ej? Det sitter väl inte i håret? Tycker det är en riktigt dum kommentar. Jag känner mig mycket mer kvinnligare och bekvämare i kort hår. Men det är ju klart att inte alla passar i det.

Måste nästa bara ta upp det här med den lösa knuten…ohh jag börjar bli måttligt trött på den. Det har snackats en hel del om den på de flesta modebloggarna, den har blivit den så kallade modeblgoggs frisyren. Det är inte så att jag tycker det är fult eller är avundsjuk för att jag själv inte kan ha det. Men själva fenomenet är skrattretande. Och hur många ni än är som säger att men det är så praktiskt och skönt… så är jag säker på att ingen av er sprang omkring med lös knut våren 2007.

När jag själv hade längre hår så satt jag upp håret i en knut när mitt hår var smutsigt och tråkigt. Det var ett tecken på att jag nog skulle gå till frisören och fixa det. Den där lösa knuten har jag sett länge här i Borås. De där lite mystiska på modedesign och annat textilfolk på textilhögskolan har alltid haft den lösa knuten. Okej, jag kanske blir irriterad för småsaker…..Jag tänker i alla fall låta en hel del av mitt hår falla och inte bry mig om var andra osäkra tonårsbrudar säger… kvinnligt eller okvinnligt det berör mig inte.

Om en hel del timmar ska jag hem och förbereda mig för party ikväll och dansa och hoppa i min lilla lägenhet till The hives senaste 🙂 Puss på er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.