Fredags Fun

TGIF! Visst älskar vi fredagar? Vi ska snart fika på jobbet. Bara det är ju fantastiskt. Tänkte vi skulle bjuda på lite tips så här lagom till fredagskaffet. Vad sägs som lite go musik, snygga naglar och en podcast som skickar ut härliga nyhetsbrev. Alltså bara bra saker. Nu kör vi Fredags Fun från Fashion Nerdsen. Ja eller Emma sippar på en drink och solar sig säkert.. grr. Vill med!

Blankens_swanberg_bulletin

Bästa Cecilia Blankens och Johanna Swanberg, som har en fin podcats som heter Blankens Swanberg Podcast, (smidigt namnval där) har blivit med nyhetsbrev. Varje vecka (hoppas vi) ska de skicka ut sin bulletin med tips, fun och kanske en och annan rabatt. Efter läst första bulletinen blir man glad av hur mycket roliga tips och smarta länkar som fanns med. Detta blir ett mail som inte åker i papperskorgen direkt! Börja prenumerera ni med nu HÄR.  Podcasten kan man ladda ner i itunes såklart!


Titiyo_13_garden

Nu har Titiyos nya skiva äntligen kommit ut. 13 gården heter den och hon sjunger på svenska. Fantastisk skön popig soul med vackra låttexter. Titiyo har dessutom jobbat med Dante, Jonathan Johansson och Martin Sakarias som både hjälpt till att producera och skrivit låtar. Man har ju hört en hel del om denna skiva på förhand och med vetskapen att hon jobbat med tre så duktiga musiker (men var är tjejerna är kanske frågan) och låtskrivare så har förväntningarna varit rätt höga här hos Fashion Nerdsen. Perfekt lugn och skön platta att inleda hösten med. Skivan går att köpa och sådär eller lyssna på Spotify HÄR.


naglar_holo

Gahhh postade denna tidigare idag i bästa nagel/skönhetsgruppen på facebook och vi medlemmar kan inte sluta stirra på hur fint det är. Vill göra så här nu. Vem älskar inte allt som är lite holografiskt! Tänker finna allt vi behöver för fixa dessa naglar omedlebart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.