Goda grejer med fejjan

Nu, när jag mest är hemma och tar hand om min lilla baby, så hänger jag en hel del på facebook. Inte för att jag postar något själv. Jag hänger mest i sköna och härliga grupper. Därför tänkte jag ge er tre tips på sidor/grupper som faktiskt är bra med facebook. (tipsigt > hänger du i många grupper på fejjan, skaffa Facebook Groups appen)

Beauty and Bullshit, en skönhetsgrupp som är perfekt och helt underbar. Här får man tips om det mesta inom skönhet. Plus att alla är helt underbara, inget tjafs här. Älskar när folk sänder live, perfekt underhållning när man sitter och ammar.

Delishär en grupp/sida med massor av recept för mat och annat ätbart. Här postas det oftast små videos hur du kan göra goda grejer helt enkelt. Oftast är det sött och helt underbart onyttigt.

Ullared-Snackis, ja en grupp för folk som älskar Gekås. Inte för jag är något stort Ullaredsfan men kan tycka att det är en upplevelse att åka dit. Jag tycker mest det är kul att hänga i gruppen för folk är bara så där allmänt roliga. Kanske inte medvetet roliga. Jag tycker främst folk ställer konstiga frågor och tjafsar om småsaker. Tipsigt om du ska få barn första gången, ta en sväng till Ullared många produkter är väldigt prisvärda.

Ett annat tips är alla köp- och säljgrupper för barnkläder och andra barnartiklar. Verkligen toppen då man inte är superrik som mammaledig plus att de växer fort. Onödigt att lägga pengar på bara nya prylar.  Dessutom är det så mycket mer hållbart att inte bara köpa nytt.

Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.