Helgen vecka 42 rätt bra

Ja, helgen gick bra. Fredagen började på Trägår’n i Borås. Eller egentligen började det med förfest och kanske en mojito för mycket för Emma som vilade lite i en säng. Gjorde dock en strålande comeback till Miss Univesums Fertilize. På trädgårns scen stod först Tiac och sen Laakso. Tyvärr hann vi inte se så mycket av det första bandet men Laakso var helt okej. Sen spenderade vi resten av kvällen till att fuldansa och ha kul.

Självklart blev det efterfest som vi inte bangade. På efterfesten som kanske inte hade värsta röjet hände det inte allt för mycket. förutom att vi insåg att en av killarna i Tiac var Kalle J 🙂 Tiac tyckte vi skulle hänga på och kolla på dem i Göteborg dagen efter.


Lördagen hade självklart en seg start man är inte 20 längre. Ida drog hem till Göteborg och Emma låg på soffan tills vännerna hörde av sig och de bokade upp förfest för kvällen. Ida som var ensam hemma över helgen stack till Storan för hänga och lyssna på bandet Tiac igen och även den kvällen slutade alldeles för sent. Men kul hade vi…

Lyssna på Tiac
Lyssna på Laakso