H&M Beauty en lite recension

Hej och hallå bloggen, det är Ida här! Hur mycket smink från H&Ms nya kollektion får man egentligen köpa? Jag kan inte gå in i en H&M-butik utan att komma ut med ännu en ögonskugga och en röst i huvudet som säger “man vill prova lite”. Det är ju inte så att jag behöver mer smink… Jag tänker vi kan se detta shoppingbeteende som att jag bara ville köpa lite produkter så att jag kan göra en H&M beauty recension här på bloggen. Så då gör vi väl det.

En bra grej är ju att förpackningarna är rätt fina. Snygg design och snygg font på både papperspaketen och själva produkten. De är dock lite plastiga men det kvittar faktiskt om själva produkten i sig är kalasbra. Jag har köpt sex stycken av deras ögonskuggor “High impact eye colour”. En fräck illuminiser (highlighter), en rouge, ett läppglans och så en flytande eyeliner.

Som ni förstår kommer jag aldrig bli någon mästare på fota stilleben på vackra marmorbord i krispigt vitt ljus. Jag har en dålig iphone och mitt hem är för tillfället väldigt mörkt. Men hur som helst.IMG_0482.JPG
En av de första produkterna jag köpt var krämrougen som heter Sunny Peach och den är en lätt krämig rouge, det vill säga den är inte helt krämig utan har en “velvet finish” som det heter. Färgen är åt det rosa hållet och har bra pigment men är svår att sudda ut och sitter faktiskt inte så bra. Men för vara budget så är den helt ok.

Tuben där är Halo Illuminiser i färgen delicate pearl och denna är en riktigt favorit. Krämen är krämig lite kladdig nästan och sätter sig bra utan att kännas som den försvinner när man sveper den på kinden. Bra glow!! Vem gillar liksom inte lite glow? jag är ju mer en person som diggar strobing än counturing får jag säga ändå. Denna tub får många plus från mig.

Lippglosset är i färgen Chic Chock och har en jättefin färg som är halvtäckande. Dock är lukten åt vaniljhållet vilket jag inte gillar. Nästan som vaniljkvarg och det ska man ha i magen inte på läpparna. Färgen är fin men glosset sitter inte länge förrän det försvinner från mina läppar.

Eyelinern är i färgen Bewitched (tror jag) den är liksom lite åt holo-hållet och är väldigt fin i teorin men inte lika fin i praktiken. Lätt att måla med och sitter bra men blir inte lika fin som jag hade önskat i färgen. Kan tänka mig att den vanliga svarta är ett bra köp.

IMG_0483.JPG

 

 

Jag tänkte jag skulle göra min första swatchbild och visa upp här och det gör jag men ser att typ alla färger inte känns så äkta på bild.. men jag hoppas ni får någon slags bild av färgerna. Ögonskuggorna är den produkt som verkligen är ett kap!! (förutom nagellack som jag inser jag glömt fota) De skuggor jag har köpt har en krämig gosig formula, är lätta att sudda ut och sitter bra hela dagen (med primer under såklart). De kostar alltså 59kr. Det är billigt! Jag har främst köpt skuggor med lite lyster eller satin formula och de sitter gött. Ska prova på någon av de matta med tänkte jag.
Från vänster
1. Stargazer är en klarblå skugga med glitter som är ruskigt pigmenterad (syns dock dåligt vilken nyans det är på bild)
2. Bear with me är en bruntonad skugga. Väldigt bra för varjedagbruk.
3. Wonderlust är en aquagrön skugga som har lite skimmer.
4. Gala Down är en naturfärgad skugga med skimmer. ÄLSKAR använder varje dag som highligter på ögonlocket.
5. Down to earth en brun skugga till med lite underton av lila. Tror att jag tog fel när jag köpte denna  eftersom den är så lik Bear with me. Men den är väldigt snygg. Bra pigmentering.
6. Ginko Green en grön skugga som är är lite mer matt men har en snygg ödlegrön nyans. Väldigt förtjust i den.

Värsta långa inlägget. Hur som helst. Vissa saker är bra och vissa är sådär i H&Ms nya kollektion. Ögonskuggorna och nagellacken tycker jag att ni alla ska köpa på er några för de är väl värda priset. Så vi köper väl en till??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.