Inköpt på Bokmässan

Det är lätt att gå helt loss när man är på bokmässan man känner direkt ett stort behov att köpa hur mycket böcker och tidningar som helst. Vi har redan det trångt I bokhyllorna hemma så vi fick allt hålla igen. Detta blev i alla fall inköpt på bokmässan 2015.

New Vegan av Jenny Mustard.
Jennys blogg och Youtubekanal har jag följt länge. Hon gör fantastiskt enkel och god vegansk mat med mycket asiatiska inslag. När hon släppte en egen kokbok kunde jag självklart inte låta bli att köpa den. Massor av goda recept.. mums.

Kvinnor ritar bara serier om mens av massor coola serieritande tjejer. Tycker säger det mesta, vem vill inte läsa roliga, härliga och  smarta serier av kvinnor om mens. Det vill i alla fall jag.

Kunskapens frukt av Liv Strömqvist. Den här var saknad i min bokhylla. Skönt att den är på plats nu. Liv skriver och ritar humoristiskt och smart.

Min ö mitt opium av Lisa Rydberg. Förutom att jag gillade omslaget och formatet så verkade denna lilla serienovell vara väldans bra så jag slog till. Lisa Rydberg har jag inte läst något av innan men jag blev väldigt lockad av hennes grafiska stil. Känns inte som jag kommer bli besviken.

Självhjälspkalender av Nanna Johansson. Galago ger var år ut en rolig kalender ritad av någon av deras seritecknare. Jag köper en ny varje år. Ser verkligen framemot lite tips om självhjälp från Nanna.

Vilka böcker köpte ni? Blev det mer eller mindre än ni tänkt?

FullSizeRender(3)

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.