Inspiration för ny frisyr | Frisyr

Jag har haft kort hår, en kort frisyr, i större delen av mitt liv. Att klippa kort hår är en av de bästa besluten jag gjort för mitt utseende. Mitt första klipp gjorde jag på nittiotalet när jag fortfarande gick skolan och då färgade jag det klassiskt nittiotals rött och matchade med magtröjor som det stod babe på. Mitt andra “klipp” gjorde jag för snart 12 år sen och efter det har mitt hår aldrig varit långt. Efter några försök till att låta det växa ut till något längre som en kort page så har jag givit upp idén av att ha långt hår. Sanningen är att jag både trivs bättre och ser bättre ut i kort hår. Fler både prova! Kom inte med debatten att det inte är kvinnligt med kort hår. Vilket skämt, om någon nu tror att kvinnlighet sitter i håret så kanske man ska tänka om. Jag är jag med kort hår, inget hår eller långt hår. Det hänger inte på håret om man säger så 😉

Idag ska jag klippa mig igen. Som korthårig så blir frisörbesöken något mer frekventa. Jag klipper mig varannan månad hos min fantastiska frisör Mirre på Sweet November i Göteborg. Han är det bästa som hänt mitt hår 🙂 att han sen är en fin person som är roliga och härlig gör varje frisörbesök till en fröjd på flera sätt. Inspiration till dagens klipp är riktigt kort. Jag har varit sugen på “nästan rakat” frisyren flera gånger men inte vågat slå till. Idag tänker jag att vi bara klipper av det. Här är några bilder som jag sparat som inspiration. Bilderna är knyckta från min Pinterestsida. Mer av min hårinspiration hittar ni här.

Puss och kram // Ida

fashionnerds_shorthaircut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.