Jakten på de perfekta jeansen | jeans

Jag är egentligen inte alls en jeanstjej och har aldrig riktigt varit det. Trots allt försöker jag ständigt hitta de perfekta jeansen. Bland jeansdjungeln där ute borde det inte vara svårt men för mig verkar det lite omöjligt. Jag gillar inte jeans som är för tajta i midjan, jag vill gärna ha lite häng och något mer lös passform. Jag vill inte ha för hög midja (hallå alla momjeans) och de ska absolut inte vara slitna eller ha hål, vilket gör att typ alla boyfriend jeans åker ut. Jag vill ha ett par klassiska mellanblå jeans helt enkelt. Levi’s gamla modell 501 med 90-tals känsla är en stark kandidat till att bli de där jeansen som gör att jag blir lite mer en jeanstjej. Kanske är det för att jag är en obotlig blacklover som gör att jag har svårt att på riktigt gilla blåjeans. Vilka är era favoritjeans? Kom igen tipsa mig lite!

puss och kram // ida

Jag tänker så här vill jag att jeansen ska sitta. Men tycker aldrig att jag hittar några som sitter så här på mig. Är jag för kort? har jag en omöjlig kropp eller omöjlig krav.. det är frågan.

jeans_fashionnerds_v46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.