M.I.A., Missy Elliott, Marit Bergman och Adele

Hej och hå..hela det här inlägget skulle kunna handla om bara M.I.A och hennes helt klockrena nya låt Borders. Men egentligen behöver vi inte säga någonting för hela hennes låt och video sager allt. Så knäckande bra! som alltid med M.I.A. Så mycket kärlek vi har till henne och hennes musik. Kommer ihåg första gången vi hörde henne på något klipp från MySpace (några kanske kommer ihåg myspace) redan då kändes det som hon stod för någon slags vändpunkt. Ni måste lyssna! Tyvärr kan vi inte bädda in låten. Men tror ni ska kunna klicka på bilden och komma till den fräcka videon. Eller så klickar ni HÄR.

miaborders

 

Missy Elliott är tillbaka, som vi har väntat. Tycker fortfarande att Work It som släpptes 2002 är en ruskigt bra låt som låter här och nu fast det var över 10 år sen den släpptes. Missy är i alla fall tillbaka på bästa sätt med en video med skön dans och outfits som får mig att vilja byta garderob direkt. Pharrell Williams passar på att lägga några verser i låten WTF.

Ska vara ärlig, har aldrig gillat Marit Bergmans röst, inte heller lyssnat så mycket på hennes låtar. Har dock alltid tyckt hon var en strålande musikant som gör bra låtar, alltid svängiga med bra texter. Har bara inte kunnat förlika mig med hennes röst (förlåt). Det är något som skavde lite för mycket. Men vi ändå alltid gillat Marit! Hon har bra saker att säga, gör bra saker och verkar superhärlig. Hennes nya låt Dra Åt Helvete (genialiskt namn) är väldans svängig och har några av sveriges coolaste kvinnor med i videon. Enjoy!

Adele! ja man gillar ju henne väldigt mycket. Här till exempel sjunger hon Hello ihop med gulliga Jimmy Fallon och The Roots på The Tonight Show. Bara en såndär video som gör oss glada när November ger oss gråhet och regn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.