Något nytt

Våren är här! hörde ni vad vi sa våren är här? Eller vi får i alla fall hoppas att den är här nu för vi är så otroligt trötta på vintergråa dagar och kyliga nätter. Vi är redo för något nytt. Ja eller ett par nya jeans eller lite nytt smink och så ska faktiskt Ida flytta. Inte långt och inom Göteborg men ändå. Så roligt men så jobbigt. För er som har flyttat och stått ut med sortera, packa ner, bära runt, packa upp och städa rent vet ju hur det känns. Det är förbaskat tråkigt.

Haft lite strul på bloggis här men nu ska det fungera igen. Så nu kör vi med lite sköna nyheter för garderoben, sminkskåpet, skohyllan och musikmaskinen.

IMG_7510.JPG  IMG_7518-0.JPG

Först kom boyfriend-jeans, sen mom-jeans och nu girlfriend-jeans. När kommer dad-jeans? eller de kanske redan har kommit. De blåa jeansen ovan som Ida visar upp är girlfriend-jeans från Asos. Kan verka tråkigt med att visa upp ett par blåjeans men ni som vet ni vet att jeans är inte vardagsmat för Fashion Nerds. Supersköna!

 

IMG_7532-0.JPG  IMG_7535-0.JPG

Om man kanske hade en bättre kamera än telefonen och inte använde pastellfilter så hade ni sett att skorna är i supervackert holografiskt/oilslick skimrande material. Ser ut som spilld olja. Därav jättefina. Från H&M.
Lindex har börjat med smink. Då måste man prova direkt. Ögonskuggspennan var grym. Skuggan i teststadiet än. Billigt och verkar helt ok. Någon som provat några produkter?

 

Hot Chip. Ja vad ska vi säga. Vi gillar så himla mycket vad de sysslar med. Denna nya låt är väldigt bra. Bara att lyssna in er kära läsare.

Vad är nytt i era liv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.