Några musiknyheter

Dags för några musiknyheter här på bloggen. Varför inte en trio i kvinnor som sjunger så vackert så man får gåshud? Vi älskar att ge er lite musiktips. Både nya och gamla. Att vara de som är först med det senaste är vi inte riktigt längre men vårt intresse för musik slutar aldrig! Musik är som en kompis man aldrig är utan. Liv utan musik, känn på den ni. Det hade vi inte klarat.. usch fasliga tanke.

Först ut är Adele som med varje skiva, varje låt levererar något underbart. Hennes röst är ju bara för bra för vara sann. Hello heter första singeln på nya plattan. Här kan ni lyssna och spana in:

Nästa stjärna är Seinabo Sey som vi kanske redan skrivit om cirka tusen gånger, men tusan vad bra hon är. Nu är äntligen hennes fullängdare släppt! Hallå ni har väl lyssnat?!! Om inte här kommer skivan..

Ida måste erkänna att hon kanske har lyssnat på Sabina Dumbas låt Effortless cirka 198768 ggr. Helt galet ändå att vi har så många bra tjejer som gör musik och sjunger som de var världsstjärnor redan. Både Sabina och Seinabo har röster som är spotless och lyckas hitta låtar som är självklara hits. Sabina Dumba har i alla fall släppt en ny låt, Not Too Young och den går att spela om och om igen på bland annat på Spotify men man kan också lyssna på lelle videon här nedan. Som är någon live version vi hittat/snott från You Tube.

Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.