Om

idaemmafashionnerds_1 Vi är Ida Augustsson och Emma Högberg vi är tvillingar, 30 plussare, modeälskare, musikdiggare, skönhetsnördar och helt helt underbara.

Vi är enäggstvillingar och tydligen har vi bara fått dela på känseln i ansiktet, Ida kan bara blinka med vänster öga och Emma bara med höger. Vi är lite halva utan varandra. För att skilja oss åt… Tänk Ida kort namn, kort hår, Emma lite längre namn, lite längre hår. Eller så kan man ju fråga.

Vi kommer från den lilla bruksorten Olofström som har mer frisörer per capita än någon annan ort i Sverige.

Emma jobbar som business woman på dagarna, kan sjunga hela ”Set The World On Fire” med E-type och sitter i timmar och tittar på make-up tutorials på YouTube.

Ida lever för det mesta online. Jobbar med content för Sociala Medier på KappAhl. Klär sig endast i svart och vitt. Läser alltid två böcker åt gången, lyssnar på 30 podcasts i veckan och har ett nyfunnet intresse i friluftsliv.

Gillar man mode, musik, skönhet och allmänt fina populärkulturella saker så ska man inte missa vår blogg.

FashionNerds (fd Hopplösa Modenördar) drivs av oss Ida Augustsson och Emma Högberg. De har har drivit bloggen sedan våren 2005. En gång i tiden var de en av Sveriges viktigaste modebloggar idag är de veteranerna som inte riktigt kan sluta blogga.

Maila oss på: fashionnerds.se@gmail.com

2 Comments

  1. Hej!
    Ramlade in här av ren tur, och märkte snabbt att ni utmärker er i denna prettofierade bloggvärld. Ni länkar sköna videos, har grymt bra musiksmak, delar med er av roliga saker ni gör, och verkar vara riktigt genuina och rara.
    Och ni sitter nu fastklistrade i min Favorit-rad!

    TACK

  2. TACK så hemskt mycket för alla fina ord Sara! Jag hoppas du fortsätt titta in och hitta saker du gillar här. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.