Populärkulturtips 

Det var svårt att hitta inspiration till tips denna veckan då USA valt en väldigt olämplig president. Vet inte hur ni kände när ni vaknade upp, jag kände mig ledsen. Han skiter i klimatet, skiter i kvinnor ja han skiter i alla som inte är vita gubbar i medelåldern. Inte ens amerika kan väl vara så dumma så de väljer honom tänkte jag när han annonserade sin kandidatur.. japp de kan verkligen vara så dimm där borta i väst.

Tillbaka till populärkulturen och lite tips från mig Ida. Nu har vintern kommit för de flesta här i Sverige. Tusan vad kalt det blev. Är så nöjd att jag köpt denna stora puffiga dunjacka från KappAhl. Den är som ett duntäcke som kramar om mig. Vill du ha en likadan så finns den kvar på KappAhl.

Solange Knowles är precis som sin syster hemskt begåvad. Nya skivan är väldigt bra. Lite extra bra är låten Scales med Kelela. Även hon en underbar artist med fantastisk röst.

Nu när man helst vill ligga hemma och mysa i värmen så kan man ju se till att läsa en bok eller två. Den bok som ligger i min läslista just nu är Tone Schunnessons Tripprapporter. Har fått fina recensioner. Måste sätta igång att läsa den nu!

Puss och kram // ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.