Skönhetsprylar på önskelistan | skönhetsprylar

Oj vad december bara flög iväg! och nu är redan 2017 här. Tyvärr har jag spenderat de senaste veckorna med en förbaskad förkylning. Varit helt däckad vilket är orsaken till den totala bloggtorkan. Men mellan Netflix- och HBOtittande har jag hunnit surfa fram en liten önskelista på skönhetsrelaterade-prylar jag vill inskaffa detta året. Man kan nämligen inte ha för mycket av hudvårdsprodukter eller sminkgrejer!?

fashionnerds_goldwishes Guldrushen är här! Nu ska det vara guld i huduvårdsprodukterna och det ska vi bli så fina och fantastiska i hyn av. Jag skulle köpt krämen från Peter Thomas Roth när Skincity hade 40% rabatt i December på allt från PTR. Men den var slut när jag försökte klicka hem den 🙁 Både krämen och masken är därför fortfarande på min lista trots de är lite pricey. Kanske får unna mig krämen i alla fall. Masken kostar 819kr!!!

fashionnerds_holographicwishes Min favoritfärg förutom svart (obviously) är holografiskt. Jag vet det är ingen färg men jag älskar holografiskt. Är som besatt av Milks holografiska highlighter stick. Tyvärr finns den bara att shoppa USA så om inte jag själv drar dit så får jag väl fortsätta sukta. En liknande highlighter i puderformat har MAC gjort och den blir sannolikt mitt nästa skönhetsinköp. Den har undertoner av rosa och såg väldigt positiv ut på handen när jag testade den innan jul. Någon som provat någon av dessa??

fashionnerds_katvondepalette Kat Von D har också gjort en palette med highlighters i holografiskt skiftande nyanser. Paletten Alchemist innehåller fyra nyanser som alla har skiftningar i olika nyanser. Finns än så länge inte i Sverige men hoppas den kommer snart. Dock så jag ett par recensioner på youtube som inte var helt peppiga. Mycket kritik på hur små skuggorna är.

Puss och kram // Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.