Stilig inspiration

Även om sommaren är härlig så tycker jag det är rätt jobbigt att klä sig stiligt när det är för varmt. Jag gillar lager på lager, långbyxor och tjocktröjor. Jag gillar att kunna ha hur mycket svart och grått som det går utan att någon tycker man ser lite för mörkt klädd ut. Jag har så gott som alltid svarta, vita eller gråa kläder. Känner mig till och med obekväm i färg trots att jag varje år försöker släppa in färg i garderoben så är det alltid de plaggen som åker till secondhandbutiken. Nu tänker jag bjuda på lite inspiration för höst- och vintermode som jag pinnat på pintrest den senaste tiden. Häng med.

fashionnerds_style_pinterest_1

Kan man få nog av stora härliga stickade tröjor. Det kan i alla fall inte jag. De får gärna vara några storlekar för stora om jag får välja. Polotröja är gott när man som jag har kort hår. Värmer mysigt runt halsen.

fashionnerds_style_pinterest_2

Kostym gillar jag om jag får bära det ihop med kängor eller sneakers och mixar upp med att bära sweatshirts, luvtröjor eller slappa t-shirts under, då ser man inte för dressad ut. Kavaj är för mig vad koftor är för andra.

fashionnerds_style_pinterest_3

Finns det ett plagg jag totalt shoppat upp mig på de senaste åren så är det olika sweatshirts. Man kan inte ha för många. Jag har både väldigt oversize och de som är lite lagom stora. I vinter har jag börjat använda en tunn polotröja under då blir det lite fulsnyggt. Sportigt mode ihop med dressat mode är en förklaring för hela min stil tror jag.

Puss och kram // ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.