Tre bra podcasttips | Podcast

På väg till jobbet, på bussen eller i sängen innan jag sover. Ja det finns många tillfällen och platser som passar för att lyssna på en podcast. Jag har varit en flitig podcastlyssnare i många år mycket på grund av långa pendlingstider men självklart främst för att det finns så mycket bra poddar där ute. I början var det nästan bara humorpodcasts eller radioprogram i podformat som gick varmt i min iphone men under åren så har många mer nischade poddar startats och nu så har väl nästan varje kotte, företag eller kändis en pod. Just nu har jag så mycket kortare pendlingstid till jobbet så jag hinner inte med så många podcast i veckan. Men just nu så missar jag i alla fall inte dessa tre godbitar.

TRETTIO PLUS TREVAR

fashionnerds_trettioplustrevar

Sköna brudarna Klara, Sofie och Tove pratar om livet efter 30. Om barn, om killar om singellivet efter 30, om att vara gravid och allt annat där emellan. Detta är för mig en riktigt feelgoodpod med tre smarta kvinnor som tar upp vardagslivet på ett som i alla fall jag känner igen mig i.

UNDER HUDEN MED KAKAN HERMANSSON

fashionnerds_underhudenkakan

Jag älskar Kakan och typ allt hon gör. Konstnär, programledare och beautyguru allt hon pysslar med tycker jag hon gör lysande. Podden Under huden handlar om skönhet från olika vinklar och är både utbildande och inspirerande. Varje avsnitt träffar Kakan en ny spännande gäst.

BLANKENS! SWANBERG!

fashionnerds_blankensswanberg

Till min stora sorg så la Cecilia Blankens och Johanna Swanberg ner sin podcast för ett tag sen men till min ännu större glädje så har de börjat podda igen! En riktigt bra nyhet skulle jag vilja säga. Dessa två härliga kvinnor har alltid något spännande att berätta. Cecilias liv i LA är ju aldrig tråkigt att följa och Johanna kommer alltid med intressanta och roliga betraktelser om populärkulturella händelser. Just nu kommer podden varannan vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.