Tre favoriter i duschen

Vi tänkte att ge er tips eller i alla fall berätta lite mer om våra personliga tre favoriter i duschen. Då menar vi inte män, musik eller manicker utan hudvård, hårvård och sådant man gör sig ren och fräsch med i duschen.

Idas favoriter kommer här:
Body Wash från & Other Stories i doften Arabesque Wood. Den här är egentligen rätt ny i duschen för mig eller i doften det vill säga för precis innan denna flyttade in hade jag en annan (fig fiction) av & Other Stories Body Wash. Denna här luktar kanske ännu godare än den förra. Enligt hemsidan ska den lukta fräscht citron, ingefära, trä, mossa och amber. Det jag gillar med & Other Stories body wash är dofterna, men även att de känns så fräscha att använda..svårt att förklara men de är bra helt enkelt.
Moyana Corigan Body Salt Scrub i doften Es Paradise. Vi har sagt det förut och säger det gärna igen. Moyana Corigans scrub är fantastiska. Förutom att de är ekologiska och inte har några onödiga ingredienser så är även denna scrub återfuktande. I scruben så finns det även oljor som gör att efter du skrubbat huden i duschen så känns den go och återfuktad och inte alls sträv och torr som många andra skrubbar kan göra.
Garant Såklart Balsam utan parfym. Jag började prova lite med balsammetoden trots jag har rakt hår som faktiskt är riktigt bra kvalitet på. Men grejen är att detta ekologiska balsam är så bra. När jag inte tvättar mitt hår med silverschampo vilket jag gör minst 1,5 vecka efter blekning så använder jag nästan bara balsam. Detta är ett bra basbalsam som fungerar om man kör balsammetoden eller bara för en som inte vill vänja håret vid massa dumma kemiska ämnen. Gillar dessutom att något man använder inte har någon doft.

badrumsfavoriterIdaAugustsson

 

 

 

Emmas favoriter kommer här:

Jergens Wet Skin Moisturizer är en hudlotion som du använder i duschen, eller precis innan du går ut ur duschen för att torkar dig så smörjer du in dig med denna. Låter lite avigt men den är riktigt bra. Det gäller att torka sig lätt tills den har sjunkit in. Luktar semester och på köpet blir man mjuk och len. Tyvärr så går det nog inte handla den i Sverige men kanske på ebay.

Pravana Pure Light Conditioner är nog ett av de bästa silverbalsam jag testat, då har jag testat måååånga! För att vara silverbalsam luktar det riktigt gott och håller borta alla gula nyanser i mitt vitblonda hår. Kan vara knepigt att få tag i, tror att jag hittade detta på NK faktiskt. Då jag lider av blondorexia så använder jag detta varje gång efter jag tvättat håret (silverschampo).

Imperial Leather Foamburst är inte mindre än en duschkräm som går från gele till skum när man gnuggar den mellan händerna. Konsistensen är nästan som raklödder fast mjukare och lenare mot huden. Min favoritdoft är egentligen apelsin och ingefära men den har tyvärr tagit slut här hemma. Älskar verkligen denna produkt, är toppen att använda som raklödder i duschen när man rakar benen plus att den luktar mumma. Tyvärr så finns den inte att få tag i Sverige 🙁 så varje gång jag är i UK så handlar jag med mig ett gäng så det räcker tills nästa besök.

FullSizeRender(1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.