Tre tips på en tisdag

Hej hösten och hej hemmamys. När träden och löven sprakar i höstfärger och mörkret faller allt tidigare på kvällen vill jag mest krypa upp i soffan och sträckkolla tv-serier eller läsa alla böcker man köpt fast aldrig hunnit börja på. Eftersom hösten ändå kan bära med sig lite tristess så passar jag på att ge er tre tips som i alla fall gör mig glad i höstmörkret.

Tv-serien Westworld, eller wetlands som jag gång på gång kallar den, är höstens bästa serie om ni frågar mig. Vilda western möter science fiction där artificiell intelligens är en viktigt ingrediens. Serien är lika delar mörk som underhållande och spännande. Dessutom bra skådespel av bland annat Evan Rachel Woods och Anthony Hopkins. Fyra delar är än så länge släppta på HBO Nordic. Bubblare på tv-serie fronten är som alltid Ru Paul’s Drag Race som just nu har igång en rafflande Allstar säsong.

Gillar man ögonskuggor kan man aldrig få för många om ni frågar mig. Gillar man bra ögonskuggor i fantastiska färger kan man nu dessutom glädja sig åt att märket Colourpop skickar sina hajpade produkter till Sverige. Två av skuggorna är just nu flitigt använda på mina ögonlock. Finns ungefär hur många färger som helst. Skimmer, matt och glittrigt.. du behöver inte välja du kan ta en av varje.

När vi ändå är inne på skönhetsrelaterade ämnen så är tisdagens sista tips något så trevligt som en skönhetspodcast. Podcasten The Beauty Brains är en skönhetspodcast som tar vetenskapligt grepp om allt som har med skönhet och hudvård att göra. I The Beauty Brains får vi lyssna på vetenskapsmännen Randy och Perry när de förklarar varför produkter fungerar som de gör, varför vissa inte alls fungerar som tillverkaren säger och så får vi lära oss att setting spray kan tex innehålla samma ämnen som man använder för att fästa m-et på m & m’s. Underhållande och utbildande. Låter det oskönt och kliche med två snubbar som pratar i pod så tycker inte jag att de är speciellt jobbiga utan sakliga och nördiga. Väl värt att lyssna på om man gillar skönhetsrelaterade ämnen. Finns dessutom över 150 avsnitt att lyssna ikapp.

tretips_colourpop_westworld_beautybrains

Puss och kram // Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.