Tre tips på en torsdag

Här kommer veckans tre tips. Perfekt så här en solig kall höstdag, i alla fall ser vädret ut så här i Göteborg. Ida jobbar på och jag Emma sitter inne och pysslar, eller kanske mest latar mig i soffan framför en tv-serie.

En serie från 90-talet som vi båda gillade var Cold Feet. Den sändes mellan 1997-2003 och handlar om tre par i 30-års åldern (skulle jag tro) boendes i Manchester. En underbar serie om relationer och kärlek fylld med humor. Nu i höstas så gör serien en comeback med ännu en säsong som utspelar sig 15 år efter serien tog slut. Avsnitten är precis lika bra som i tidigare säsonger. Den enda skillnaden är att karaktärerna är äldre 🙂 Serien har sänts på brittiska ITV men kommer att sändas på TV4 inom en snar framtid.

Nu börjar det bli riktigt kallt och vintern närmar sig med stormsteg. Det har snackats om att det ska bli en riktigt vargavinter i år huh och brrr! Det är nu man börjar tänka på varma jackor och varma skor. Vi har sedan länge gått över till den mer praktiska devisen att varm är det viktigaste inte hur snygg man är. Det viktigast är ju att vara varm, sen om man kan känna sig snygg på köpet är ett plus. Tur att trenden med stora, bylsiga och varma dunjackor håller i sig även i år. Vi har båda investerat i en stor, tjock och lång dunjacka som vi kan känna oss varma och gosiga hela vintern.

När det är kallt är det ganska mysigt att vara inomhus, eller hur? En sak som vi verkligen älskar är ju Pinterest (ja vi vet det är ingen nyhet). Kan spendera timmar att utforska allt möjligt, inspiration för outfits, make up och hår. En vanlig sökning som jag (Emma) kan sitta timmar framför och scrolla är DIY. Nu under graviditeten har det kanske varit lite mer än vanligt. I min DIY board finns det allt från fixa ett eget babygym, virka egna små leksaker och IKEA hacks.

Om ni vill titta in på våra boards så finns Emma här och Ida här.

puss och kram / Emma

3-tips

Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.