Vad hände helgen vecka 43

Efter ha inköpt våra New York biljetter blev vi heltokiga och gick och glömde bort att vi hade en blogg att skriva i… njaa inte riktigt så är det. Men vi har spenderat helgen på annat sätt än det framför en datorskärm.


Lördagen började med secondhandshopping i Göteborg efter Emma dykt upp hos Ida. Emma köpte ursnygga byxor som säkert dyker upp i dagens outfit snart. Ida köpte helgalna skinnbyxor och en pälsmössa. Resten dagen spenderades på stan utan att inköpa något intressant. Kvällen spenderade vi med att dricka alkohol och dansa dansmatta tills vi stupade och gick ut och dansade på Storan där det spelades halvjobbig techno.


söndagen kom den vanliga söndagsdeppen med allt som det innebär. Man får känslan av att allt är över att det aldrig kommer bli kul igen. Man känner sig ynklig och trött och vill bara äta pizza och bädda ner sig på soffan framför iq-befriade tv-serierepriser. Emma vaknade med en förkylning på köpet och har legat hemma och vilat i någon dag nu.


Partyoutfits från lördagen:
Emma: Tights från H&M som har fixats till lite med svarta tygbitar, klänning från H&M (under kavaj) Kavaj från Gina tricot utförsäljning, skor från wedins, blandade armband och plastblixtrar från Glitter i öronen.
Ida: Baslinne, skinnbyxor som blev shorts efter två drinkar köpta på 2:a hand, skor Wedins, glittriga strumpor
Lite fjantbilder, Idas fina rumpa och Emma i någon slags knasposé 🙂 Det bjuder vi på