Vecka 10

Ännu en vecka har sprungit förbi. Det har varit en helt okej vecka. Mycket med jobb men även party. I fredags var vi på 30-årsfest i Borås då en kompis fyllde år. Kvällen började med förfest oss några brudar sen drogs det vidare till kalaset. I helgen har vi även gjort som resten av svenska folket och tittat på melodifestivalen. Men främst har vi tagit det lungt. Det behövs att coola ner och ladda batterierna ibland.Veckans partybilder: 30 års fest på X&Y i Borås i fredags var riktigt skoj. Vi lyckades dessutom välja matchande outfits utan att veta om det.
Veckans musik: Då kom äntligen Arcade Fires andra album “Neon Bible”. Första skiva Funeral lyssnades nästan sönder år 2005. Andra skivan är ingen besvikelse, det är bra mycket bra. Ett annat tips är Modest Mouse nya skiva (We were dead before the ship even sank) som också är grymt bra. Kan inte bestämma oss för vilken av skivorna som skullle vara tipset denna veckan. Båda är super och har snurrat en hel del i ipodsen.

Veckans favoritplagg: Våra palestinasjalar är inte bara snygga de är sköna och passar dessutom riktigt bra till våra parkaser. Emmas nya Dr Martens i rätt storlek som inköptes för några veckor sen har blivit riktigt sköna och hon har knappt tagit av sig dem. Idas nya är på väg. I höstas köpte vi båda Dr Martens men tyvärr har vi konstaterat att de var för små. De nya är mycket bättre. Våra fötter är i alla fall väldigt glada.

Emma