Vecka 15

Veckans Party: Helt klart modette festen som var superkul (Tack Lina). Ida hade Fashionnerds “latextights”, rött linne och en svart sak från Weekday. Emma hade en Fashion Nerds klänning i fodralmodell, i latextyg.
Veckans shoppat: I storstaden hann vi inte shoppa så mycket vi gick mest kring och tittade. Oväntat hittade vi en grå lång trikåkofta på KappAhl, som var ett rikgtigt fynd. H&M har fått in en hel del klänningar. Två stycken fick följa med. En svart a-formad med randiga detaljer fick följa med hem till oss båda. Emma handlade även en grå med gröna fläckar. I lördags hade eleverna på Textilhögskolan loppis. Emma var där o fyndade en snygg skinnkjol som är hög i midjan för 10 spänn.
Veckans musik: Emma får väl erkänna att det är väl oftast hon som väljer musiken under denna rubrik. De senaste veckorna har hon lyssnat en hel del på Tracey Horn, som tidigare sjöng i Everything but the girl. Out of the woods heter hennes första soloalbum och är faktiskt riktigt bra. (ja, ja Emma, jag lyssnar också på Musik, men är oftast insnöad i gamal skåpmat).

Emma