Vecka 19

Veckans outfits: Hämtas ifrån helgens festligheter. Emma bär en 90-tals outfit i form av kort kort klänning från H&M (självklart från 90-talet), flanellskjorta med avklippta ärmar från Myrorna, Dr Martens på fötterna. Ida var på personalfest med glamourtema i guldglittrande klänning från H&M, midjekorsett i latex FashionNerds, guldstrumpor från H&M, halsband med kassettradio på från H&M.

Veckans party Ida var på Ellos feta personalfest. 800 personer samlades på Ã…haga för att dricka sig redlöst fulla, dansa till schlager och gammla hits. Som vanligt en jädrans skoj kväll. Emma var på 90-tals party, fyllt av brudar och snubbar så utklädda att de passade in i ett avsnitt av Melrose Place.

Veckans shopping: Det blev äntligen ett par ballerinaskor för Emma och det var på skopunkten de inköptes. Ida tvekade länge innan hon inskaffade denna korta trikåkjol från H&M. Efter ha sett halva bloggsfären inskaffat kjoltyget kändes det inte så kul att se likadan ut. Men eftersom den är så skön och sitter bra gick det inte att låta bli, åh vilket pris också 69 pix som hittat.

Veckans TV-Tips: Ni missade väl inte Musikbyråns program om den kokande musikscenen i Paris. Artister som Uffie och Justice var några av de som figurerade i programmet som går att se igen på SVTs hemsida om man missade det.