Vecka 21

Så har ännu en härlig vecka gått förbi. Nu börjar det kännas som att sommaren är på väg (ok det har regnat en hel del) det är ganska varmt.


Veckans shopping: Har främst handlat om skor! Emma har hittat en liten hemlig guldgruva av secondhandskor där bland annat varsitt par av dessa snygga jesussandaler inhandlades. Ida har dessutom beställt de snygga skyhöga (10cm klack) La Redoute (Unité) sandalerna. Emma vill inte vara sämre och har handlat skyhöga kilklackssandaler från Sko Punkten. Ida har inhandlat sitt första batikplagg (ja från 2000-talet i alla fall). Efter vårat inlägg om just batik har det fått mer och mer plats i trendrapporter av modemänniskor här och var. Linnet från Indiska var i alla fall både snyggt och bekvämt.


Bonusshopping: Ida drog en vända till Ullared (Gekås) i lördags med lillasyrran vilket främst resulterade i prylar till hemmet (tvättmedel, disktrasor mmm) men även en schysst dansmatta till hennes Playstation. Svettigt och skoj!


Veckans musik: Tänk att bandet Killerchaps med våra bekantingar från Borås slåss om en plats på Tracks denna veckan. Det tycker vi är jätteskoj så nu måste alla in och tokrösta på dem. Rösta här Svängig pop är aldrig fel!

Emma