Vecka 24

Som i 150km/h drog vecka 24 förbi. Det har blivit långa jobbdagar semestern närmar sig och vi har båda mycket att ta oss igenom innan det blir semester.


På semestern bär det till Barcelona för Ida (plus sambo) och Emma ska försöka ta sig till London för lite shopping. Annars blir det nog främst lata dagar ute i naturen för oss båda på semestern.Ingen har väl missat att det är rea på stan. Självklart har vi varit ute och beskådat utbudet. Vi fastnade både inne på Mangos rea som erbjöd en hel del fint som fick följa med hem. På H&M gjorde Ida ett brakfynd då hon hittade 2 korta gråa skinnkjolar (1 till Emma och 1 till Ida) för 79.5 svenska kronor. Trots att vi har varsin fin skinnkjol redan kunde vi inte hoppa över fyndet. Förutom reashopping har vi båda varit på 2ndhandshopping i helgen.


VECKANS SHOPPING: Silverkjol från Mango, miniskinnkjol från H&M. Jeanskjol med lite papperspåsemidja och kort topp är köpt secondhand (Idas). Eftersom Emma inte har en kamera kan vi inte visa hennes gryma secondhandfynd som bland annat var en Mullberry väska
VECKANS MUSIK: Bond Do Role är ingen nyhet för er men deras album With Lasers är jädrans svängig och får vårat vardagsrum att koka som ett dansgolv. Skivan släpptes i veckan och i helgen kunde de som besökte Hultsfredsfestivalen dansa loss till detta Brasilianska band.
VECKANS TV: Ebba & Didrik visas nu i repris på SVT. Första avsnittet sändes i lördags. Vi minns så väl, vi var båda småkära i Johan Wideberg. En av våra absoluta favvoserier från förr.

P.S. Nu är det bara ca 6 dagar kvar….

Emma