Vecka 27

Det går fort nu, dagarn och veckorna alltså. Fast kanske inte tillräckligt fort till vår semester. Emma har en vecka kvar bara men Ida får jobba två veckor till. Det har varit en schysst vecka som slutade i en rolig helg i Göteborg för oss båda.
Veckans bästa shopping var definitivt våra skinnjackor från Josefssons, men vi shoppade även ett par schyssta skor ifrån Din Sko. Efter ha fått lämna tillbaka de snygga svarta kilklackskorna eftersom de gjorde lite för ont var det bara att hitta ett par nya skor. Dessa i skinn var grymt sköna och efter ha målat om dem svarta kan de nog bli ny favoriter.
Det har öppnat en ny skönhetsbutik på nätet som heter Satine och de säljer till vår förtjusning smink från Barry M som vi gillar så mycket. Vi slog till direkt på ett par sköna ögonskuggor.

I Lördags spelade våra sköna kompisar i KillerChaps i på Henriksberg i göteborg och vi var där och supportade snubbarna.

Veckans musiktips är ett band från Paris som består av ett gäng sköna rockbrudar som kallar sig Plastiscines deras låt looser bevisar hur cool rock kan vara på franska.