Way Out West- D/R/U/G/S och Koreless

I besvikelsens tecken över chansen att se James Blake var minimal drog vi till Världskulturmusseet för att lyssna på brittisk klubbmusik och dansa oss in i festivalmode. Två akter såg vi innan vi slog igen för dagen. D/R/U/G/S och Koreless.

D/R/U/G/S består av Callum Wright en 22årig ung herre som snabbt blivit ett namn på housescenen i Storbritannien med fantastiska remixar i bagaget. Torsdagens spelning bjöd på spretiga electroniska beats med eurofrisk känsla. Att Callum spelat i punkband tidigare hörs på ett sätt i musiken då det finns någon kaxig attityd i det han gör men med en soft ton. Dansgolvet på världskulturmuseet fylldes snabbt upp när D/R/U/G/S gick på och i skenet av ljusprojiceringar.

Koreless var en akt vi båda var intresserade att se utan att veta mycket om innan festivalen startade. Vi fall för Koreless, det vill säga Lewis Roberts, vackra bombastiska dubstep. Igår fick vi uppleva elektroniska tongångar där även tystnaden får plats. Koreless skapade en atmosfärisk känsla med musiken som passade perfekt som soundtrack för vår första kväll på Way Out West.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.