Way Out West – lördag

Jamie Woon
Jamie Woons vackra röst och långsamma tempo fick bli starten på vår lördag på way out west. Hans röst imponerar och tillsammans med bandet lyckas han rätt bra med sin r’n’b mixat med dubstep musik. Trots avskalad scenframträdande som till stor del bestod av att Jamie stod upp och sjöng fick han publikens engagemang och uppmärksamhet.

Pulp
Ända sen vi hörde det viskas på Internet om att Pulp skulle på återvändsturné hoppade vi högt i smyg. Som popflickor på 90-talet var Pulp en av de stora favoritbanden för oss båda. Förväntningarna på Pulps konsert var sedermera enorma för oss. När en gladlynt Jarvis dök upp på scenen i lördags var det som tiden stått lite still. Jarvis var på bästa humör och delade ut godis, läste dikter och trivia om sverige och om dagens datum. Men framför allt levererades hits efter hits och även om konserten inte satte igång på riktigt förren under Disco 2000 och att det var en dipp precis innan avslutningen med Common People så nöjt vi varje sekund.

Kayne West
Inledningen var på många sätt bra med en grym version av Dark Fantasy. Men sen kommer Kayne Wests ego och autotuneapparaten in och på många sätt förstör. Låtarna blir 3 gånger långa och Kayne hoppar runt själv på scenen som det stora ego han är. Vi gick efter 40 minuter.

Aloe Blacc och Dante
Vi dök upp i bra tid på Trädgården för att avsluta Way Out West med ett par skönt souldoftande akter. Men på något sätt la våra kroppar av. Vi somnade i en fåtölj och bestämde oss tillslut för att cykla hem och avsluta Way Out West.

Andra akter vi såg lite av under Lördagen var bland annat Säkert som drog en riktigt stor publik med sin vackra pop på norrländska. Wiz Khalifa levererade från Azaleascenen på Lördagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.